ÜRÜN DETAYLARI

Nanopix RVG X Ray Sensörü

Ürün Kodu: RVG007
Fiyat : 0.00 0.00

Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü
Nanopix RVG X Ray Sensörü

AÇIKLAMA


 


Eighteeth Marka Yılın en yenilikçi ürünü: intraoral RVG X-Ray sensörü - NanoPix hazır!


Özellikleri:

1. Şimdiye kadarki en ekonomik X-Ray sensörü

2. Şimdiye kadarki en ince X-Ray sensörü

3. Diş hekimliğine öncü teknolojiler kazandırmak


 



NanoPix'i piyasadaki en iyi RVG cihazı yapan nedir?




  • Şimdiye kadarki en ince X-Ray sensörü - 4,4 mm


  • Filme kıyasla hasta başına 1/10 maliyet


  • Görüntü işlemeyi tamamlamak için 3s


  • Kalite kaybı olmadan 50.000+ pozlama


  • 70.000'den fazla bükme testini geçti


  • Otomatik Poz Algılama


  • Yüksek sinyal-gürültü oranı için APS CMOS teknolojisi


  • Kullanıcı dostu 4 adımlı yazılım


  • 25 lp/ mm teorik çözünürlük


  • 20 lp / mm gerçek çözünürlük


  • AD dönüşümü - 16 bit


  • IP68 - en yüksek su ve toz koruma derecesi


  • Sensörde 2 yıl garanti (fiziksel hasar hariç)






RVG Sensörü nedir?



RVG açılımı, RadioVisioGraphy kelimesinin kısaltmasıdan oluşur. Bu teknoloji, diş hekimliğinde X-ışını radyografisine alternatif olarak kullanılmaktadır. RVG Sensörleri, dayanıklılıkları ve görüntü kalitesi göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.


 


Hermetik olarak kapatılmış sensör muhafazası, bu sensörü su geçirmez hale getirerek çok yönlü uygulamalara olanak tanır. Şok koruma katmanı, sensörü ısırıklardan ve düşmelerden korur. Yüksek Hassasiyetli Sintilatör, Fiber Optik ve Yüksek çözünürlüklü dayanıklı CMOS dedektörünün kombinasyonu, sensörün yüksek kaliteli görüntüler elde etmesine yardımcı olur.


 



RVG Sensör Nasıl Çalışır



Sensörün iki yönü vardır - reaktif ve reaktif olmayan bölümlerdir. Görüntü almak için reaktif taraf kullanılmalıdır. Doku X ışını radyasyonuna maruz bırakılır ve kırılan ışık sensör tarafından yakalanır. Görüntü anında işlenir ve Analogdan Dijitale dönüştürücüler kullanılarak dijital verilere dönüştürülür . Bu dijital veriler, doktorun taramayı anında görüntüleyebileceği bilgisayara gönderilir. Kablo bağlantısı, sensörün aktif olmayan tarafında bulunur.


Reaktif olmayan taraf X-ray'e maruz kaldığında, ekranda görüntü görünmez. Görüntüyü bilgisayara aktarmak için sensörün bir USB'si vardır. Bu USB, bilgisayara bağlanmalıdır.


 


Kullanılan X-ışını jeneratörü 60kV ile 70kV arasında çalışmalıdır. Bu sensör, 60 kV'dan daha düşük voltajda çalışan jeneratörlerle uyumlu değildir. Görüntüler çok karanlık görünüyorsa, pozlama süresini azaltın veya görüntüler grenli görünüyorsa, pozlama süresini artırın. Kullanılan X-ışını jeneratörünün tipi de görüntü kalitesini etkiler.




 


RVG Cihazının Avantajları



RVG cihazı, diş görüntüleme için kullanıldığında X ışınlarına maruz kalma süresini azaltır. Röntgen radyoloji yöntemleriyle karşılaştırıldığında, RVG sensörü hastanın X ışını radyasyonlarına maruz kalma oranını yüzde 80 oranında azaltır.


 


Bu sensörün kullanılması, doktorun anlık sonuç almasına ve hastaların bekleme sürelerini kısaltmasına yardımcı olur. Bu sensör ayrıca daha iyi görüntüleme için görüntüleri kaydetme ve boyutlarını veya kontrastlarını değiştirme esnekliği sağlar.



 


Rvg cihazı fiyatları hakkında bilgi almak ve lansmana özel fiyatlardan yararlanmak için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.


 



Uyguluma 


Rvg sensör, Diş Hekimliğinde dijital görüntüleme için oldukça yaygın kullanılmaktadır. Bu sensör aynı zamanda İntraoral sensör olarak da bilinir. Farklı uygulama türleri için, RVG üç boyutta mevcuttur - boyut 0, boyut 1, boyut 2.


RVG teknolojisinin kullanımı dental radyografinin verimliliğini artırmıştır.


 





 


BENZER ÜRÜNLER